Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

DHL Express Forsendelser

DHL Express - Friske DragDHL forsendelse av E-sigaretter 

Friske Drag har den store gleden av å kunne tilby frakt med DHL Express. DHL Express er et av verdens største transportfirmaer for ekspressleveringer. For å kunne levere pakker med e-sigaretter til våre kunder så raskt som overhodet mulig, så har vi inngått et samarbeid med dem på ekspressleveringer til en meget god pris.

 

 Pakken leveres hjem på døren din dagen etter den sendes fra oss i 97% av Norge. Om du heller ønsker pakken levert til din arbeidsplass, nærmeste butikk eller til naboen så kan de også gjøre det. Til privatadresser leveres pakken normalt på kveldstid. På usentrale steder langt nord i Norge kan det ta 1-2 virkedager lenger tid.  

 

 Elektronisk kommunikasjon direkte med DHL fra tidspunktet pakken hentes hos oss. Du vil motta en SMS som lar deg tilpasse leveringen etter eget ønske. 

  

 Fastpris på 199,- kr uansett størrelse og vekt i hele Norge. 

  

 Pakken kan spores fortløpende på hele turen gjennom Norge, fra vår dør til din dør. 

 

 For å få pakken sendt ut ekspress med DHL samme dag så må ordren komme inn før klokken 11.30 slik at den er rekker å bli klar for henting hos oss. Ordrer som kommer inn etter klokken 11.30 blir hentet av DHL neste virkedag. Det kan hende at ordrer som kommer inn etter 11.30 går samme dag, men det kan vi ikke garantere. Selv om pakken ligger til neste virkedag, så vil du fortsatt motta pakken raskere enn ved bruk av Posten sin sporede A-Post eller Servicepakke.

 

Om du har spørsmål om ekspressfrakt eller noe annet så er det bare å sende oss en liten E-post. Sporingen kan følges fra informasjonen du mottar fra DHL eller på deres nettsider.