Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Brukerstøtte - Tanken lekker, surkler eller det kommer væske opp gjennom munnstykket

 

- Hold væskenivået i tanken over 1/3. Nivåer under dette kan påvirke vakuumet i tanken.

 

- Fordamperhodet er utslitt eller defekt, bytt dette. Fordamperhoder har en normal levetid fra ca. 7 dager og oppover, men det varierer med bruksmønster, effekt og væsketype.

 

- Ta rolige drag, ikke trekk for hardt inn. Ved harde drag trekkes gjerne væsken raskere inn i fordamperhodet enn det klarer å fordampe væsken.

 

- Åpne luftjusteringen mer, slik at ikke vakuumet i tanken blir for stort.

 

- Sett opp effekten. På lik linje med de to punktene ovenfor påvirker dette hvor raskt væsken fordampes. Om det kommer mer væske inn i fordamperhodet enn det som rekker å fordampe, så vil denne væsken renne ned gjennom fordamperhodet og ut av bunnen.

 

- Tøm tanken om den skal stå urørt flere dager.

 

- Endringer i lufttrykk. Ved flyturer vil tanken begynne å lekke, tøm den først.

 

- Varme. Om den blir utsatt for solstek eller høy varme så blir væsken mer tyntflytende og dermed vil den renne ned gjennom fordamperhodet.

 

- Hold e-sigaretten under vannrett posisjon ut fra munnen, noe nedover.

 

- I tanker som har fordamperhodet montert i bunnen så er det viktig at fordamperhodet strammes godt i sokkelen/bunnen på tanken før toppen skrus på eller tanken settes sammen. Dette gjelder selv om det er gjenger i toppen av fordamperhodet/coilen, og om fordamperhodet ikke sitter strammet i bunnen så vil det trenge væske ned på sidene av fordamperhodet. 

 

- Ikke hold knappen inne når du ikke tar et drag. Dette vil kunne før til lekkasjer og skader på fordamperhodet.

 

Ingen tanker er 100% tette da det de er avhengige av å få luft inn, så det vil alltid kunne være litt fuktighet på utsiden. Tanken i seg selv er kun en beholder med en solid konstruksjon av metall og glass, så selve tanken er sjeldent årsaken til problemer. 

 

Tanker som fylles fra toppen kan surkle og sprute væske opp gjennom munnstykket etter fylling, men dette vil gå over etter noen drag.