Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Brukerstøtte - Det smaker brent

Bytt fordamperhodet. Fordamperhoder har en normal levetid fra ca. 7 dager og oppover, men dette varierer med bruksmønster, effekt og væsketype. Ved bytte av fordamperhodet må tanken tanken fylles full og la det nye fordamperhodet trekke ca. 10 minutter før første trekk. Bruk lavere effekt de første trekkene.

Alle damp og smak lages i fordamperhodet, og når det først smaker kraftig brent er bomullen i hodet skadet, og man vil ikke få bort smaken. Noen væsker tåler ikke like høy effekt som andre, og dette kan være med på å forårsake brent smak.

Om det smaker brent kort tid etter bytte av fordamperhodet:

Juster ned effekten eller temperaturen. Om det først smaker brent, så kan det være vanskelig å bli kvitt smaken, da bomullen i fordamperhodet er skadet. Om enheten / batteriet ikke har variabel effekt, så vil det hjelpe å bytte til et fordamperhode med høyere motstand / ohm, da dette vil senke temperaturen. Bytt hodet.

Noen dampvæsker tåler lavere temperatur enn andre før det smaker brent og det er også forskjell på design av tanker. Væsker med høyt VG innhold er tykkere enn normalt, og kan ha vansker med å trekke raskt nok inn i bomullen, og bomullen tørker dermed ut og svir seg.