Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

E-sigarett Blogg

04.09.2020

TPD-regler for e-sigaretter

TPD eller det europeiske tobakksproduktdirektivet er det siste innen regulering av e-sigarett industrien i EU. Denne oppdaterte versjonen av EU-direktivet som ble innført i 2016 vises nå på alle forumer og nettsider med e-sigaretter som tema.

Les mer...
02.11.2018

Følg oss på Youtube

Vi har pusset støv av vår Youtube kanal og laster nå opp jevnlig nye filmer. Vi tar for oss alt fra instruksjoner for bruk av e-sigaretter, feilsøking og demonstrasjoner av nye produkter.

Ta gjerne turen innom siden vår for noen nyttige filmer her: https://www.youtube.com/user/FriskeDrag

Ønsker du å følge oss på Youtube og få meldinger om de siste oppdateringene kan dette gjøres her.

Les mer...
29.06.2018

E-sigaretter med nikotin

 

Vi får daglige forespørsler om vi har e-juice / dampvæske til e-sigaretter som inneholder nikotin, enten på bakrunn av at kundene våre tror det er lovlig eller om vi selger "under disken". Svaret på det spørsmålet er nei, og årsaken er at det er ulovlig og straffbart å selge eller og overdra e-juice med nikotin i Norge under det gjeldende regelverket. E-juice uten nikotin selges fritt til personer over 18 år.

Les mer...
09.01.2018

Informasjon om regelverket som kommer til Norge

Dinside.no har laget en omfattende og forklarende artikkel som tar for seg fremtiden til e-sigaretten i Norge. Det blir spennende å se hvordan dette tar i vei, men vi er foreløpig positive til at det vil gjøre tilgjengeligheten bedre, samt at salg av nikotin blir lovlig. På den annen side er det Helsedirektoratet og regjeringen som avgjør dette, og av erfaring er ikke dette de som bryr seg mest om folkehelsen, forskning og objekt informasjon, så det gjenstår å se hva de koker sammen denne gangen...

Hele artikkelen kan leses her

Les mer...
29.11.2017

Viktig nyhet! Regulring av e-sigaretter i Norge

Norsk Dampselskap melder i dag at innføringen av EU sitt tobakksdirektiv (TPD) implementeres og iverksettes tidligst 01.07.2018 i Norge.

Les mer...
21.11.2017

Forskning: Ingen negative påvirkning i luftveiene fra e-sigaretter hos ikke-røykere

En ny langtidsstudie som er gjennomført på Universitet i Catania, Italia, viser ingen tegn til bekymring rundt langtidsbruk av e-sigaretter.

Les mer...
16.11.2017

Minerva - Brukerundersøkelse om Esigaretter

Minerva har i dag publisert resultatene fra en rykende fersk brukerundersøkelse som er foretatt av Norsk Dampselskap. Undersøkelsen omhandler bruken og effekten av esigaretter.

Les mer...
10.11.2017

E-sigaretter med nikotin i Norge, lar det seg gjennomføre?

Eu sitt nye tobakksdirektiv som regulerer e-sigaretter (Tobacco Products Directive Article 20 - "TPD") feier over Europa med full kraft, og Norge som et EØS land har selvfølgelig valgt å følge saueflokken å kaste seg på.

Les mer...
09.11.2017

Varden, vår lokalavis med ny artikkel om e-sigaretter

Telemarks lokalavis, Varden, har ved flere anledninger laget omfattende artikler om personlige historier som omfatter e-sigaretter og damping, og her kommer det en til.

Les mer...
09.11.2017

TV2 Artikkel - Ny helserapport viser 0 dødsfall fra Snus

TV2 har laget en artikkel om den årlige "Global burden of diseases" analysen. Her konkluderes det med at det så langt er registrert 0 dødsfall som følge av bruk av røykfri tobakk.

Les mer...
17.06.2015

Tvilsom fremstilling av E-sigaretter i media!

Norsk og internasjonal media publiserer stadig meget negative artikler som omhandler e-sigaretter.  Noen av disse artiklene består av utdrag fra forskningsrapporter og annen informasjon av varierende kvalitet. Media fremhever gjerne negative sider ved bruk, og dette består ofte av feilinformasjon og sitater tatt ut av sammenheng.

Les mer...
16.12.2013

Stor artikkel om e-sigaretter i Aftenposten med kommentarer fra Norsk Dampselskaps Thomas Haugen.

Thomas Haugen, styremedlem i Norsk Dampselskap, kommenterer mangelen på fakta- og forskningsbaserte avgjørelser og anbefalinger rundt e-sigaretter fra Helsedirektoratet.

Les mer...
08.11.2013

Dagbladet har satt fokus på e-sigaretter

Dagbladet har den siste tiden skrevet flere gode artikler om e-sigaretter, og fokuset er forbudet mot e-sigaretter med nikotin i Norge. Det er godt å se at dette kommer på dagsorden og at det tas et oppgjør med det selvmotsigende forbudet vi har i dagens Norge.

Les mer...
01.11.2013

Statens institutt for rusmiddelforskning med ny rapport om e-sigaretter - Endelig!

Statens institutt for rusmiddelforskning (SIRUS) har laget en rapport som går i dybden på e-sigaretter og virkninger av disse. Det er godt å se at Norge også hiver seg på banen og tar dette på alvor.

Les mer...